Referenties

 

Iedere bruidstaart wordt gemaakt met liefde en passie.

 

Wij begrijpen dat een belangrijk en bijzonder moment als jullie bruiloft een zeer speciale taart verdient,
en daarom doen wij er alles aan om de bruidstaart van jullie dromen te creëren.

 

Heeft de bruidstaart jullie verwachtingen overtroffen?
Heeft jullie hart al een sprongetje gemaakt door een ‘zalige’ ervaring met Cake and More?
Mail mij dan snel zodat ik hem hieronder kan plaatsen of deel jullie ervaring met Cake and More op ThePerfectWedding.
Dank jullie wel!

 

Luistert goed naar je wensen, houd echt van haar werk. Maakt mooie taarten en lekkere taartvulling.  

Denise & Andrew

Super bedankt. Het was een super dag! We hebben genoten.    We vonden het een mooie bruidstaart en mooie cupcakes. Veel complimenten gekregen dat het echt super lekker was!

Lianne & Alexander

In paniek belde ik Annemiek. Het was een ruime week voor de trouwerij en redde het uiteindelijk toch niet zelf een taart te maken. Zij was onze redder in nood. Ik stuurde een plaatje van een taart die wij wel mooi vonden en deze is prachtig nagemaakt, helemaal naar wens en smaakte heerlijk.

Jose & Dave

Onze taart was helemaal naar wens! We begonnen met een gezellig gesprek bij ons thuis en daar begreep Annemieke gelijk wat we wilden. De verschillende smaken in het proeftaartje bracht goed in kaart wat ze kan! ’s Avonds bij de koffie hadden we ook nog heerlijke minicupcakes die helemaal bij de stijl pasten. Door Annemieke… Read more “Persoonlijk en professioneel geholpen”

Maureen & Joost

Met de proeverij hebben we vooraf al kunnen proeven wat een heerlijke taarten Cake and More maakt. Hierdoor wisten we al zeker dat onze bruidstaart heerlijk zou zijn! Tijdens het proeven hebben we een heel fijn gesprek gehad waardoor we samen snel tot een hele mooie taart kwamen. De kleuren van onze bruiloft kwamen terug… Read more “Persoonlijke elementen”

Abigail & Thomas

Voor onze bruiloft op 10 juni heeft Annemieke van Cake and More onze prachtige bruidstaart gemaakt! Omdat ik zelf ook ervaring heb met het maken van bruidstaarten, ben ik hard op zoek geweest naar een geschikte ‘bakker’ voor onze bruidstaart. Cake and More heeft onze verwachtingen overtroffen. Ze heeft oog voor detail, denkt goed mee… Read more “Oog voor detail”

Ri-Janne & Arjan