Bruidstaarten


“Ja, ik wil… „ 

                                (nog een stukje)

Jullie bruidstaart wordt gemaakt met oog voor detail. De bruidstaart wordt in overleg met jullie samengesteld, want er zijn vele mogelijkheden als het gaat om omvang, uitstraling en smaak.
Jullie bruidstaart kan helemaal worden gemaakt in de stijl van jullie bruiloft!

Daarom nodig ik jullie van harte uit om jullie wensen voor de taart in een persoonlijk gesprek te bespreken. Via het contactformulier kunnen jullie hiervoor een afspraak met mij maken.

 

Eerst proeven?


Natuurlijk eerst proeven! De bruidstaart moet jullie en jullie gasten verrassen en blij maken, de taart moet stralen en onderwerp van gesprek zijn. Maar jullie bruidstaart moet bovenal fantastisch smaken!

Tijdens de proeverij kunnen jullie diverse smaken uit het smakenmenu proeven. Onder het genot van een kop koffie of thee bespreken we jullie wensen en ontwerpen we samen jullie unieke en persoonlijke bruidstaart.

Vraag direct een bruidsproeverij aan en kom proeven!

 

 

Maatwerk

 

Cake and More is gespecialiseerd in maatwerk bruidstaarten. De prijzen weerspiegelen de uitstekende en persoonlijke service en premium kwaliteit van elke bruidstaart die we maken.

Iedere bruidstaart is maatwerk, daarom hanteren wij geen vaste prijzen. In de berekening van jullie bruidstaart ga ik uit van het aantal personen, de vulling en de complexiteit van de taart.
Toch is het fijn om te weten waar jullie ongeveer op kunnen rekenen.

 

Naked & Semi Naked Bruidstaarten zijn al mogelijk vanaf € 6 per persoon 

Crème Bruidstaarten zijn al mogelijk vanaf € 6,50 per persoon 

Fondant Bruidstaarten zijn al mogelijk vanaf € 7,00 per persoon 

 Inspirerende Bruidstaarten